Yleinen

10 onnellisuutta lisäävää asiaa tällä hetkellä

Lämpöiset säät
Miten paljon tätä on odotettu, oon niin kevään ja kesän ihminen kun voi vaan olla. Talvi on jotenkin tosi pimeää, enkä tykkää liikkua pakkasella. Oonkin monesti sanonut talvella, että mua voi tavata kunnolla taas keväällä – silloin tuntuu kun nousisi talvihorroksesta taas elävien kirjoihin.

Oma piha
Tälläkin hetkellä istun meidän terassilla kirjoittamassa tätä tekstiä kaikessa hiljaisuudessa. Meidän piha ei ole iso, mutta tykkään tosi paljon kun on oma pieni piha. Silloin kun haaveiltiin omasta kodista, haaveiltiin myös omasta pienestä pihasta ja nyt se on.

Lyhyet hiukset
Onneks uskalsin leikata hiiren hännän pois ja palata takasin polkkaan. Vauva hiukset kasvaa kovaa vauhtia. Mulla on käynyt molempien lasten saannin jälkeen niin, että uutta hiusta on alkanut kasvamaan ihan älytöntä vauhtia hiusrajalle.

Treeni ilo
Niin pitkää kun muistan oon halunnut mennä salille, mutta jännitys on vienyt voiton. Tällä hetkellä tuntuu ihan oikeasti siltä ettei salille meno ole pelkkää pakkopullaa vaan osaan jopa odottaa treeni päiviä.

Oma koti
Vaikka meidän koti ei ole valmis tai muistuta sisustuslehden kantta on oman kodin olemassa olo tuonut kamalasti onnea viime aikoina. Kun reilu 3v sitten alettiin haaveilla omasta kodista ajateltiin ettei se ole pitkään aikaa mahdollista ja tässä sitä nyt ollaan. Oon lopulta aikamoinen kotihiiri.

Lapset
Odotettavissa oleva kohta. Vaikka toisinaan päivät on raskaita, on ihana seurata omia pieniä ihmisen alkuja jotka kehittyvät hurjaa vauhtia. Odotan jo tulevaa kesää kun molemmat ovat vähän isompia ja päästään touhuamaan asioita ihan eri tavalla kuin aikaisempina vuosina.

Tunne, että risukasaankin voi paistaa aurinko
Oon saanut hoidettua alta pois monia rästissä olevia asioita. Vaikka ne ovatkin olleet vain taka-alalla huomaan niiden istuneen sydämen päällä jo pidemmän aikaa ja näin vaikuttaneen myös yleiseen mielialaan. Usein jätän asioita taka-alalle ahdistuksen lisäännyttyä ja nyt alkaa selvästi helpottaa.

Sauna
Me ollaan tosi kovia saunomaan, mikään ei ole parempaa kun laittaa lapset nukkumaan ja sauna päälle. Tästä on tullut meille jo ihan tapa, jutellaan päivän tärkeimmät ja ei niin tärkeät kuulumiset iltasin miehen kanssa saunassa ja rentoudutaan.

Leikkokukat
Tiedättekö sen tunteen kun kevät saapuu ja ensimmäiset tulppaani kimput tulevat myyntiin kauppoihin? On ihana ostaa silloin tällöin kukkia keittiönpöydälle ja fiilistellä tulevaa.

Positiivisemmat ajatukset
Tuntuu, että loppu ja alkuvuosi on mennyt omalla painollaan jopa aika ikävissä tunnelmissa, ahdistus ja huono olo on vallannut kehoa. Huomaan koko ajan ajattelen enemmän ja enemmän positiivisempia juttuja ja se tuo myös iloa tällä hetkellä. Positiiviset ajatukset myös tuovat inspiraatiota eikä tapa kaikkea intoa samantien.

Millaiset asiat sulle tuo tällä hetkellä onnellisuuden tunnetta?

<3: Henna

Jätä kommentti