Esittely

Tervetuloa ja kiva kun olet löytänyt tänne. Yritän kertoa lyhyesti kuka mä oon ja mitä mä teen, mutta voi olla, että tästä tulee pidemmän luokan jaarittelu pätkä – eikä kukaan siltikään tiedä kuka tätä blogia pyörittää.

Mun nimi on Henna, olen 26-vuotias hoitovapaata viettävä kahden pienen lapsen äiti. Ammatiltani olen parturi-kampaaja, mutta kesätöitä lukuunottamatta en ole niitä hommia tehnyt vaan olen työskennellyt useamman vuoden varastolla.

Asun yhdessä kihlattuni ja lapsien kanssa Orimattilassa rivitalo viisiössä jonka ostimme muutamia vuosia sitten neliöiden jäädessä pieniksi vuokra-asunnossamme.

Rakastan syvällisiä ja pintaa syvemmälle meneviä keskusteluita. Olen luonteeltani avoin, mutta jännitän paljon uusia tilanteita kuitenkin tutussa seurassa varsin heittäytyvä tyyppi. Mut saa kaveriksi vaikka benjihyppyyn.

Olen perustanut ensimmäisen lifestyle blogini joskus teinivuosina bloggeriin ja muutaman kerran aloittanut alustakin, mutta jostain syystä näiden kanssa siivet eivät ole kantaneet. Pisimpään päivittelin eläin blogiani Näätäklaani, joka on vaipunut vähin äänin horrokseen.

Avan raskausaikana perustin instagram tilin ”Uuden edessä” jonka oli tarkoitus olla odotusajan blogina, mutta pian huomasinkin nauttivani sisällöntuottamisesta eri tavalla ja siirryin päivittelemään myös raskauden ulkopuolisia ajatuksia.

Luvassa on siis perus perhe-elämää, moccamaster suodatinkahvia, vertaistukea, kasvukipuja ja toivottavasti toisinaan myös muuta kuin mutsi juttuja. Täältä ei kannata hakea vinkkejä paljasjalkakenkiin tai odottaa pelkkiä gourmee annoksia, mutta jos vähän rennomman luokan vanhemmuus jutut kiinnostaa olet luultavasti ihan oikeassa paikassa.

❤ Henna