Yleinen

Tykkimäki

Me ollaan vierailtu Tykkimäellä 2 kertaa lasten kanssa, toinen reissu oli viime vuonna (*v. 2023 liput saatu osana yhteistyötä) ja toinen tänä vuonna.

Jo viime vuonna huomasimme, että Tykkimäellä on tosi paljon tekemistä jo 2.5v. Ava juoksenteli tällöin kauheeta vauhtia laitteista toisiin ja tänä vuonna tekemistä oli entistäkin enemmän. Ainoa ero viime vuoteen oli siinä, että 3.5v oli jo jonkun verran tullut matkaan itsesuojeluvaistoa ja hieman harkintakykyä jonka seurauksena mm. kummitusjuna jäi välistä.

Tykkimäen alue on ihastuttavan rauhallinen ja siisti. Puisto on kompaktin kokoinen, mikä teki liikkumisesta vaunujen kanssa vaivatonta. Roskat olivat roskiksissa ja vehreä ympäristö toi mukavaa tunnelmaa.

Puistossa riittää tekemistä vaikka muutamaksikin päiväksi. Huvipuistolaitteiden lisäksi Tykkimäeltä löytyy mm. minimaatila, seikkailurata ja minigolf, joita emme valitettavasti ehtineet kokeilla kummallakaan reissulla.

Viime vuonna vierailimme myös Tykkimäen aquaparkissa, mutta tänä vuonna jätimme sen väliin huonon sään vuoksi. Viime vuoden vierailu vesipuistossa oli mukava, vaikka vesi olikin hieman viileää. Pienestä koosta huolimatta vesipuistosta löytyi tekemistä meidän tytölle, ja uskon, että tänä vuonna iloa olisi ollut vielä enemmän.

Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella Tykkimäkeä erityisesti perheille, joilla on pienempiä lapsia. Toivon, että jonain kesänä pääsisimme viettämään siellä pari päivää, jotta voisimme rauhassa kokea kaiken tarjonnan. Viime vuonna aika loppui hieman kesken ja emme ehtineet kaikkea haluamaamme.

Löytyykö ruudun toiselta puolelta perheitä jotka ovat vierailleet Tykkimäellä? ☺️

Jätä kommentti